TOTSIENS, MENEER MATTHYS / GOODBYE MR MATTHYS

Mr William Matthys retires after 37 years in education. He leaves a huge void in the BD family. He was the BD’s deputy head and head of discipline for 18 years. Over the years, he left deep traces in the hearts of both his learners and colleagues. Whether it was as head of rugby or in the Business Studies class. Ons gaan hom definitief mis. Hy was ‘n kenner op sy vakgebied en ‘n staatmaker op die sportveld. Beide rugby en middel- en langafstande was sy spesialiteite. Hy was altyd ‘n bok vir sports by ons personeelkonserte – veral sy vlugvoetige danspassies het die gehoor gaande gehad. Die personeel sal hom beslis onthou vir sy fyn humorsin, besondere sêgoed en kwinkslae, goeie taalvaardighede, regverdigheid en lojaliteit. Mooi loop, mnr Matthys. We salute you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *