KERS EN VERS KULTUURTOEKENNINGSAAND

Die hoogste kultuurtoekennings is op Dinsdag, 23 Augustus, aan die kultuur-BD’s oorhandig. Baie geluk aan die volgende leerders wat Spesiale Toekennings ontvang het: BALLET: Linda Booyse Balletskool Beste Vordering: Sophia de Lange, gr 8 Beste Ballerina Junior: San-Mari Rossouw, gr 9 Senior: Josie Dennis, gr 11 Beste Kontemporêre Danser (groep): Ciara Laubscher, gr 10; Tanya vd Mescht, gr 10; Nina van Zyl, gr 11; Josie Dennis, gr 11; Nerine Bezuidenhout, gr 12; Liezel vd Mescht, gr 12; Britney Oliver, gr 12. DRAMA Jana Giliomee-Wisseltrofee: Beste Senior Dramastudent: Amanda Gouws gr 11 KLAVIER Floraland-Wisseltrofee: Beste klavierstudent: Helena Kriel, gr 10 HSB SANGBEKER Beste Junior: Janell Diedricks, gr 9 Beste Senior: Anna Pretorius, gr 11 HSB-WISSELTROFEË Fotografie: Deseré Fouche, gr 11 en Amanda Gouws, gr 11 Joernalistieke kreatiwiteit: Leani van Lill, gr 12 REDENAARS Beste Senior Redenaar: Helena Kriel, gr 10 ATKV-WISSELTROFEE Skryfkuns: Anna Pretorius, gr 11 en Michaela Laubscher, gr 10 HSB JUST DANCE Beste Vordering Junior: Rhafick Liberty, gr 9 Beste Vordering Senior: Cassady September, gr 11 FLORALAND-WISSELTROFEË Beste Moderne Danser: Junior: Hope Summers, gr 9 Senior: Britney-Leigh Oliver, gr 12 Beste Hip-Hop Danser: Junior: Janell Diedricks, gr 9 Senior: Elvino September, gr 12 HSB JUST DANCE Algehele Beste Danser: Josie Dennis, gr 11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *